2013. augusztus 19., hétfő

11.Első közös napunk

Sziasztok!
Először is szeretnék bocsánatot kérni, hogy két hétig nem jelentkeztem új résszel,
de most itt vagyok és mindent beleadok, hogy kihozzak magamból egy 
jó részt, ami elnyeri a tetszéseteket.
A következő rész 4 komi és pár pipa után jön.
Jó olvasást!



  Ez már a második nap mikor egy fiú mellett ébredek, pontosabban Harry puszijaira. Amik annyira édesek, hogy sosem leszek képes velük betelni. Lehet, hogy keménynek mutatom magam meg persze "bunkónak", de legbelül egy érzelmekkel teli lány lakozik, aki most mindent félretesz és próbálja élvezni az életet. Sosem gondoltam volna, hogy amint Londonba költözök máris lesz egy pasim, aki amúgy pont világsztár, szerepelni fogok a filmjükben és boldog leszek. Ha valaki ezt mondta volna nekem egy hónappal ezelőtt jól kinevettem volna, de most nézzünk szembe a tényekkel. Londonban vagyok, ahová el sem szerettem volna jönni. Szerelmes vagyok, pedig még sosem voltam. A legjobb barátnőm is ide költözött, pedig azt hittem, hogy egyedül leszek, de nem egyáltalán nem vagyok egyedül. Itt vannak nekem a fiúk és Sam is.
  - Jó reggelt, Ash.-nyomott egy puszit Harry a szám sarkába.
  - Jó reggelt, Harry.-mosolyogtam rá.
  - Hogy aludtál?
  - Istenien, de egyetlen egy bajom van.-néztem rá szomorúan, mire ő aggódó pillantásokat vetett rám.
  - Micsoda?
  - Rohadtul fáj a fejem a tegnapi sok pia után.-nevettem fel.
  - Keresek gyógyszert neked és azt hiszem magamnak is.-kiszállt mellőlem és elindult az ajtó felé, de mielőtt kiment volna, visszanézett.- Szeretlek!-tátogta, mire én mosolyogva küldtem neki egy puszit.
  Kómásan kiszálltam az ágyból és körbenéztem a szobában, amiben ahhoz képest, hogy egy fiú lakik rend volt. Furcsálltam, sosem néztem volna ki Harryől, hogy rendszerető. A szekrényen képek sorakoztak, amiket én nézegetni kezdtem. Volt pár képe a fiúkkal, szüleivel, Gemmával... de a legédesebbek azok a kiskori képei voltak, egy különösen megtetszett.
  Ezen a képen olyan aranyos, még kicsi korában is milyen édes kölyök volt, miért nem laktunk közelebb egymáshoz? Na de ezen már változtatni úgysem tudunk, az a lényeg, hogy már egymásra találtunk és ha rajtam múlik sosem fogom elengedni, remélem, hogy ő is így gondolja. 
  Mivel még álmos voltam visszabújtam az ágyba és vártam, hogy Harry hozzon valami fájdalomcsillapitót. Nem kellett sokáig várnom, mert amint lefeküdtem már be is jött én pedig csak mosolyogtam rá.
  - Mitől van ilyen jó kedved? Már nem a fejed?
  - De, csak szétnéztem a szobádba és találtam egy képet, amin még kicsi vagy, de pont ugyanolyan aranyos mint most is és nem tudom kiverni a fejemből.
  - Szóval aranyos vagyok?-nézet rám hatalmas vigyorral.
  - Igen az vagy.-vettem be a gyógyszert.
  - Megyek csinálok reggelit, gondolom éhes vagy... és a srácok is hamarosan ébredezni fognak.-mosolygott.
  - Igen, éhes vagyok.-válaszoltam.-Addig én megyek és lezuhanyozom, ha nem baj.
  - Nyugodtan, az ajtó mögött találod. Szolgáld ki magad.
  - De az a baj, hogy nincs nálam semmi ruha....
  - Megyek és kérek neked Eltől, és majd az ágyra teszem.
  - Oké és köszönöm.-öletem meg.
  A fürdőbe indultam, beálltam a zuhanyzó alá és gondolkozni kezdtem. Hírtelen mindenem meglett, amire egész életemben vártam. Végre boldognak érzem magam. De vajon meddig fog tartani a boldogságom? Örökké? Vagy talán hamarosan véget fog érni? Remélem, hogy nem így lesz, soha többé nem akarok senkit sem elveszíteni... Harry tusfürsőjét használtam, amitől pontosan olyan illatom volt mint neki. Kiszálltam, törölközőbe göngyöltem magam, majd kiléptem a szobába, szerencsémre Harry nem volt bent. Felvettem a kikészített alsóneműt, majd magammal vittem a ruhákat  fürdőbe. Megszárítottam a hajam. Egy ideig néztem magam a tükörben, majd feltettem egy kis alapsminket, mivel ez mindig van a táskámban. Majd magamra kaptam el ruháit.
  Felülre egy fekete toppot és egy színes miniszoknyát kaptam magamra, amit egy fekete övvel rögzítettem. Elnek csodálatos ízlése van, sokban hasonlít az enyémre, mivel cipőm nem volt más a magassarkúmat vettem fel hozzá.
  Kész lettem, gondoltam lemegyek és megnézem micsinál Harry. Így is tettem, nehezen de sikerült megtalálnom a konyhát. Beléptem, az asztal végében Louis és El ücsörgött kómásan.
  - Jó reggelt.-köszöntem.
  - Neked is.-mondták.
  - Jól áll rajtad a ruha.-dicsért meg El.
  - Köszönöm.
  Lassan mindenki lejött. Ahogy szétnéztem mindenki másnapos volt, de legjobban az én barátnőm Sam. Aki gondolom semmire sem emlékszik a tegnap estéből, pedig lenne mire. Hiszen elég közel kerülte egymással Niall-el. Sebaj, majd én elmondom neki, hogy mi is történt a bulin. A reggeli csendesen telt, Liam felajánlotta, hogy elmosogat, így mindenki a nappaliba ment. Épp Harry előtt haladtam el, hogy mellé üljek, mikor ő megfogta a derekamat és az ölébe húzott. Először furácsáltam, de ha együtt vagyunk akkor nincs mit. A nyakamat kezdte puszilgatni, amitől én mosolyogni kezdtem, majd a fejem a mellkasába fúrtam, mivel éreztem, hogy a többiek minket bámulnak.
  - Na és mit csináljunk ma?-kérdezte Louis.
  - Lányok nektek mihez lenne kedvetek?-kérdezte Zayn.
  - Hát mi lenne, ha tartanánk egy medencés bulit így tizen, mivel kint jó idő van.-mosolygott Dani.
  - Benne vagyunk!-mondtuk a többiekkel egyszerre, majd egy jót nevettünk ezen.
  - De mi előtte Sammel hazamegyünk a ruháinkért.-szálltam ki Harry öléből.
  - Elviszlek titeket.-állt fel ő is.
  Szóval így hármasban hazaindultunk, nem igazán beszélgettünk, mivel nem tudtuk, hogy miről is beszélhetnénk. Hazaérve felrohantam a szobámba, elővettem egy kisebb kézitáskát és ruháimat kezdtem pakolni, csak egy fürdő rucit és egy miniruhát hagytam kint amint fel fogok venni, az El ruháit pedig betettem a táskába kimosom, majd visszaadom neki.
   Gyorsan magamra kaptam a zászlós dresszem, rá egy fekete mintás minirucit és sárga kardigánnal. Hamar kész is voltam lementem és Harryt kerestem, de sehol sem találtam. A konyhában volt narancslevet ivott.
  - Már azt hittem eltűntél.-nevettem.
  - Nem, de ti készen vagytok?
  - Igen.-kiabált ki Sam.
  Felvettük a cipőinket, majd indultunk is vissza a többiekhez. Mire odaértünk már mindenki a medencében volt, a lányok sikítoztak, mivel a fiúk a vízbe dobálták őket, én is gyorsan kibújtam a rucimból. Épp hogy végeztem Harry a hátára kapott és szaladt velem a medence fele és persze bele is lökött.
  - Ezt még visszakapod.-fenyegettem meg. Majd kimásztam és leültem El mellé az egyik napozóágyra. Pár pillanat múlva Sam is a vízben landolt hála Niallnek. Mi röhögni kezdtünk, amit persze rögtön meg is bántunk mivel a fiúk felénk tartanak, felkaptak és mind a négyünkkel egyszerre ugrottak be a vízbe, de én okos voltam és Harry nyakába ültem így nehezen tudott feljönni a víz tetejére.
  Az első együtt töltött délutánunk valahogy így telt. Később még inni is kezdtünk, de nem vittük túlzásba. Majd táncoltunk, nagyon jó volt ez a mai nap, kár, hogy anyáék hamarosan hazajönnek és akkor haza kell mennünk, pedig én itt szeretnék maradni velük.
  A bulinak lassan vége lett, a lányok elbúcsúztak majd hazamentek, én pedig megkerestem Samet.
  - Helló csajszi.-ültem le mellé a kertben.
  - Szia.
  - Mi a baj?
  - Ááá semmi.-legyintett.- Csak tudod, nem emlékszem , hogy mit is csináltam pontosan a tegnapi buliban.
  - Akarod, hogy elmeséljem?-mire ő bólintott.- Hát elég sokat ittál, egy csomót táncoltál Niallel, elég közel kerültetek egymáshoz és asszem, de ez nem biztos, de ahogy én láttam elcsattant egy csók is.
  - Csodás.-mordult fel. -Vajon ő is emlékszik rá?
  - Mi lenne ha megkérdeznéd tőle?
  - Igazad van, megfogom kérdezni.
  - Okés, jössz?-álltam fel.
  - Még maradok egy kicsit.
  - Hát jó, de én megyek mert fáradt vagyok. Jó éjt és hé ne csüggedj minden rendben lesz.-nyomtam egy puszit az arcára, majd felmentem Harry szobájába.
  Mivel ő pont dusholt én leültem az ágyra és vártam, hogy kész legyen. Pár percen belül ki is jött, egy törölközőben. A szemeim kikeredet, képtelen voltam levenni róla a szemem, de ő csak vigyorgott rám. Jellemző élvezi, hogyha kínozhat. Kivett egy boxert a szekrényéből, majd magára húzta.
  - Basszus Harry..-kiáltottam fel.-...nem tűnt fel, hogy én is itt vagyok?-kérdeztem.
  - Tudom, hogy itt vagy, de engem nem zavar.-mosolygott.
  - Haha.-nevettem.-Lefekszünk?
  - Igen.-az asztalhoz ment és a telójáért nyúlt, majd valamit nézett rajta és mosolyogni kezdett.
  - Mi olyan érdekes?-kérdeztem.
    Mire ő felém mutatta a telefonját és egy közös kép termett előttem, nem is tudtam, hogy képet csinálnak, pedig pózolunk, na ez érdekes, de tetszik ez a kép.
  - Nekem is átküldöd?
  - Igen, hogy legyen mit nézzél ha nem vagyok veled.
  - Vicces vagy Harold.
  Átküldte a képet, majd mind a ketten bebújtunk az ágyba és közel húzott magához majd a fülembe suttogta, amitől engem kirázott a hideg.
  - Jó éjszakát Ash........

4 megjegyzés:

  1. Nagyon vagany siesss a kovivel: ))
    Henixx

    VálaszTörlés
  2. Gyorsan a kövit:))))))!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó a blog nekem nagyon tetszik gyorsan a kövit!!!!:)

    VálaszTörlés
  4. Imádom a blogot !!!!!!!!!!!!és gyorsan a kövit

    VálaszTörlés