2013. szeptember 1., vasárnap

12.Forgatás

Sziasztok!
Először is szeretnék bocsánatot kérni, hogy ilyen későn
jelentkezem az új résszel, de remélem sikerül kiengesztelnem
titeket, amint látjátok új desing-je lett a blognak.
Ma egy kicsit hosszabb résszel jelentkezem, remélem tetszeni fog.
A következő rész 5 komi és pár pipa után jön.
Jó olvasást!




Sam szemszöge



  Még mindig nagyon ideges vagyok, ugyanis semmire sem emlékszem a buliból. Nem tudom, hogy mit is csinálhattam, de Ash azt mondta, hogy eléggé összemelegedtem Niall-el. Ezt mondjuk el is tudom képzelni, hiszen reggel mellette ébredtem, de azt, hogy csókolóztunk, na azt már képtelen vagyok felfogni. Hiszen úgy volt, hogy én utálom ezeket a beképzelt majmokat, de sajnos már nem, már nem utálom őket inkább megkedveltem ezt a bandát. Ash-nek igaza volt, amikor azt mondta, hogy megkedvelem őket... de nem tudnám elképzelni, hogy az egyikük a barátom lesz... 
  Nagyon örülök, hogy Ash végre boldog Harry-vel, de ismerem Harry csajozós múltját és attól félek, hogy megbántja majd az én barátnőmet, de ha így lesz akkor én kicsinálom, azt az idiótát. 
  Ám most van ettől nagyobb problémám is, aki nem más mint Niall. Beszélnem kell vele, meg kell tudnom, hogy mi történt és ha volt valami akkor azt tisztáznunk kell... Kikászálódtam az ágyból, gyorsan lezuhanyoztam, majd magamra kaptam egy fehér pólót egy fekete rövidnadrággal. A hajamba laza hullámokat varázsoltam és egy kis alapsmink, már kész is voltam. Nagy levegőt vettem, fel kell magam készítsem a legrosszabbra. Niall ajtaja előtt állok és félek bármit is csinálni. Bátorság Sam, sikerülni fog. - bíztattam magam. Bekopogtam, egy "Szabad" hangzott el és én beléptem a szobába, rám nézett és mosolyogni kezdett.
  - Helló Sam. - ölelt meg. Én pedig elég ijesztő fejet vághattam, mert kérdőn nézett rám. - Minden oké?
  - Szia. - nagy levegőt vettem és próbáltam helyreállítani a remegő hangomat. - Kérdeznem kell valamit.
  - Kezdesz megijeszteni, mi történt? - kérdeztem aggódóan.
  - Én is azt szeretném tudni. Te emlékszel valamire is a buliból?
  - Hát néhány kép megvan, de nem sokra... Miért?
  - Én semmire sem emlékszem, és nem tudom, hogy mit csináltunk vagy valami és zavar... szóval volt valami közöttünk?
  - Hát ha gondolkozzam. Arra emlékszem, hogy sokat táncoltunk és elég jól elvoltunk... majd jött egy lassú szám és elég közel kerültünk egymáshoz és elcsattant egy csók is, de nyugi.. csak jól éreztük magunkat, tudom, hogy te nem akarsz semmi sem tőlünk. - itt leblokkoltam szóval mégis megtörtént. - Este pedig azért aludtál velem, mert máshol nem volt hely, de nem történt semmi sem.
  - É-értem. - dadogtam. - Tudod nekem a bandából, te vagy a kedvencem és ez most egy kicsit sokkolt, de oké, megpróbálom elfelejteni.
  - Sam, tudom, hogy ez egy kicsit furcsán fog hangzani, de tudod, hogy van a filmünk... ami aról szól, hogy ki, hogyan is találkozott a barátnőjével... mindenkinek van párja csak nekem nem... és én arra gondoltam, hogy játszhatnád te az én barátnőmet, de nem muszáj csak ha te is akarod, nem akarom ráerőltetni.
  Micsoda? Hogy én játsszak a filmünkben, mint az Ő barátnője? Ezt most komolyan gondolja? Igazából nagyon szeretnék, de ezek után nem tudom, hogy játszhatnám el... De nem akarom megbántani és talán még jól is jöhetek ki ebből.
  - Mit szólsz hozzá, ha azt mondom neked, hogy benne vagyok? - mosolyogtam rá.
  - Komolyan? - kerekedtek el a szemei. Bólintottam. - Azt, hogy imádlak. - ugrott a nyakamba.
  - Én is szeretlek, de ne folytsál meg kérlek. 
  - Menjünk enni, már farkas éhes vagyok. - erre én csak nevetni voltam képes, el is indultunk a konyha felé.

Ash szemszöge



  Ez a nap is csodásan kezdődött, Harry mellett ébredtem, ismét. Boldog vagyok, hogy mellettem van, reggel, ahogy kinyitottam a szemem le is támadta az ajkaim, majd azt mondta, hogy ma kezdődik a forgatás. Amit én teljesen el is felejtettem, de már nagyon várom... kíváncsi vagyok, hogy fogok benne szerepelni. Épp a konyhában vagyunk és palacsintát készítünk, közben megjelentek a konyhába Sam-ék is. Niall valamiért nagyon boldog volt és már Sam-en sem láttam a tegnapi szomorúságot.
  - Jó reggelt!- köszöntek.
  - Nektek is! - válaszoltunk.
  - Mi történt Niall, mitől vagy ilyen jó kedvű? - röhögött Harry, mire én oldalba könyököltem. - Ez fájt. - suttogta. 
  - Hát, hogy miért is, mert végre nekem is megvan a barátnőm a filmben. - mosolygott.
  - Mi? - néztem rá majd Sam-re. - Sam? Te fogod játszani Niall barátnőjét?
  - Igen. - erre én ugrándozni kezdtem, majd szorosan megöleltem.
  - Ez annyira jóóóó! - ujjongtam tovább.
  - Mi ez a hangzavar? - lépet be a konyhába Louis is. 
  - Ash örül, hogy Sam fogja játszani Niall barátnőjét a filmben. - tájékoztatta Harry.
  Hamarosan mindenki leérkezett, leültünk az asztalhoz és megreggeliztünk. Mindenkinek nagyon ízlett, hát persze, hogy finom lett, hiszen mi csináltunk. Oké tudom, hogy ez egós volt, de így van. Miután végeztünk Liam felmosogatott, mi addig kimentünk a nappaliba és a Tv-t kezdtük nézni. Rajtam és Harry kívül már mindenki fel volt öltözve, úgy gondoltam, hogy nekem is fel kéne, így kiszálltam Harry öléből és felmentem a szobájába. Kivettem egy alsónemű szettet, majd egy ruhát és máris indultam a fürdőbe.
Ruhám
  Meleg zuhanyt vettem, a hajamat is megmostam.. amikor kiszálltam és egy törölközőt tekertem magamra, az egész fürdőszobát átjárta Harry illata, tudom, hogy férfias illatom van, de nem bánom így legalább mindig úgy érzem, hogy velem van. Felvettem a tiszta alsóneműt, majd megszárítottam a hajam. Felvettem a kikészített ruhám, majd kiléptem, Harry az ágyon ült. Mosolyogva végigmért, majd nyomott egy puszit a számra és ő váltotta fel a helyem a fürdőben. 
  Ameddig ő végez én lefeküdtem az ágyra és azon gondolkoztam, hogy ilyen is lesz a forgatás? Jól fogok tudni játszani, vagy csalódást fogok okozni a fiúknak... remélem nem így lesz. Még sosem okoztam csalódást senki sem, most sem akarok, de nem is fogok, nem szabad arra gondolnom és akkor minden a legnagyobb rendben lesz... Harry is végzet, persze most sem zavartatta magát, előttem vette fel az alsógatyáját, majd a többi cuccát is.
  - Mehetünk? - kérdezte.
  - Persze. - felhúzott az ágyról, magához ölelt és megcsókolt.
  - Nyugi Ash, jó leszel. - tudta, hogy mivel tud megnyugtatni. Én hálám jeléül megpusziltam, majd kéz a kézben hagytuk el a szobát.
  A többiek már lent voltak, a lányok is megérkeztek, mindenkit megöleltem, majd elindultunk. Természetesen két kocsival, mivel nem férünk be egybe annyian. Én elöl ültem Harry mellett, messziről látszott rajtam az izgalom, de persze ez csak rosszabb lett mikor Harry a kezét a combomra tette. Nem azt mondom, hogy nem tetszett, csak ezzel jobban izgultam, mivel fogalmam sincs, hogy mit kell eljátszunk, mert amikor megtudtam, hogy meg kell csókoljam nem olvastam tovább a forgatókönyvet. Megérkeztünk egy hatalmas helyszin elé. Mind a 4-en kiszálltunk Harry megszorította a kezem, én pedig nyeltem egy nagyot és elindultunk.
  Mindenkinek bemutattak minket a fiúk, majd kezelésbe vettek a stylelisztek. Ezek után pedig elkeztük felvenni az első jelenetett, először Louis és Eleanor találkozását, olyan aranyosak voltak... úgy volt, hogy egy parkban sétált El és Louis rohant el mellette persze beleütközött és leöntötte kávéval, majd bocsánatot kért és felajánlotta neki, hogy hazaviszi... ennyi volt az első jelent. Ezek után mi jöttünk én már nagyon féltem. 
  A rendező azt mondta, hogy nyugodjak meg, mert nem lesz semmi baj, aha neki könnyü ezt mondani, mivel ő csak ott ül, mi játszunk nem ő... A mi találkozásunk teljesen más volt, mint amilyen igazából. 

  Itt nem csak ketten voltunk, hanem az összes fiú... egy dedikálást tartottak, én pdedig a barátnőmmel jöttem el, akit persze Sam játszott, úgyhogy itt kettőt ütöttek egy csapásra. Sam odavolt értük én viszont ki nem állhattam a bandát, fintorogva megköszöntem az autogramokat, majd mikor megnéztem őket láttam, hogy Harryén van még valami... " 5 perc mulva várlak, a szinfalak mögöt". Nem tudtam, hogy mit csináljak, de gondoltam emgnézem, hogy mit akar tőlem a göndörke. Mire odaértem, már várt rám.
  - Örülök, hogy eljöttél. - vigyorgott rám.
  - Mit akarsz tőlem, Styles? - vontam fel az egyik szemöldököm.
  - Nem egyértelmű. - jelent meg a perverz mosolya.
  - Hát azt várhatod, engem tuti, hogy nem kapsz meg... - mosolyogtam rá gonoszul.
  - Azt te csak hiszed. - lépett közelebb. Amitől én remegni kezdtem, mit akar tőlem, a fülemhez hajolt. - Este 8-ra legyél kész, elviszlek valahová. - a rekedtes hangjától kirázott a hideg.
  - Nem megyek veled sehová sem. - jelentettem ki.
  - Azt majd meglássuk, legyél csinos, bár most is az vagy. - kuncogott, majd elment.
  Itt hagyott lesokkolva. Mit aka ez a hülye tőle? Én tuti, hogy nem fogok vele randizni, az már biztos. Eszem ágába sincs, egy ilyen idiótával találkozgatni, még a végén eléri amit akar, azt már nem.

  - Nagyszerű volt gyerekek. -mosolygott a rendező. El sem hiszem, hogy sikerült és nem is voltam rossz... Hurrá. Ugrándozni kezdtem, majd Harry hátulról átölelt.
  - Látod, mondtam neked, hogy nincs miért aggódnod. - puszilt bele a nyakamba.
  - Köszönöm.
  Mára csak ez a két jelent volt, úgyhogy végeztünk. Én hulla fáradt voltam mire hazaértünk. Vacsoráztunk, majd megnéztünk egy filmet, persze a mai napot a lányok is velünk töltik, úgyhogy mindenki a párja ölében ült... még Sam is. Elgondolkodtam, hogy vajon mi lehet közöttük? De ezt úgyis megtudom majd... Lassan mindenki felvonult a szobáikba. Mi is így tettünk Harryvel, egyikünknek sem volt ereje, így csak átöltöztünk, fogalmam sincs, hogy mi ütött belém, de előtte öltöztem, amit ő persze élvezett, de nem törődtem vele. Bebújtam az ágyba a fejem a mellkasára hajtottam, majd álomba merültünk......

5 megjegyzés: